proksee.com

Angol Fogalmazás A Nyaralásról

nyelvtan-felmérő-6-osztály-ofi
Thu, 11 Nov 2021 04:42:32 +0000

Figyelt kérdés Pár mondat kéne. Köszönöm 1/8 anonim válasza: 79% Szerintem az a minimum, hogy legalább magyarul fogalmazd meg... Írj ide 4 mondatot magyarul, esetleg akár 4 rosszul megírt németet, amit szívesen kijavítanak a németül jól beszélők. Szerintem, csak lusta vagy, picit erőltesd meg magad! (Egy sorstársad, aki hasonlóan lusta, mint Te) 2009. okt. 6. 12:09 Hasznos számodra ez a válasz? 2/8 anonim válasza: 66% Honnan tudjuk, h mit csináltál a Balatonon? :) Szívesen segítek én is, de mégis mit akarsz írni? 2009. 12:37 Hasznos számodra ez a válasz? 3/8 anonim válasza: 66% Csatlakozom az előttem szólóhoz. Írj pár magyar mondatot és mi segítünk lefordítani. 2009. 12:37 Hasznos számodra ez a válasz? 4/8 A kérdező kommentje: okés igazából még nem voltam a balatonon, ezért nem nagyon voltak ötleteim. és tényleg kusta vok bocsi. csak ált. úgy van, ha valamibe már bele van kezdve, akkor könnyen tudom folytatni. ráadásul az a baj velem h síkhülye vagyok németből:D Ich fuhr letzten Sommer mit meiner Familie nach Balatonfüred.

Ilyesmiket:) 2017. 15:11 Hasznos számodra ez a válasz? 3/8 A kérdező kommentje: nagyszüleim unokatesoim nincsenek és antiszociális életmodott élek ezért barátaim sincsenek akikkel lóghatnék😂ért írtam múlt ídőben mert ez volt a feladat. Nagyon mást nem csínáltam nyáron csak gépeztem és tévéztem meg elolvastam egy könyvet és ennyi. Tanár azt mondta hogy most elég annyit beleírni hogy mitom fagyiztál de nagyon nem az a feladat ezért azt hanyagolni kell:/ 4/8 anonim válasza: Akkor irj még arrol, hogy gépeztél, tvztél és könyvet olvastál. Ird le miröl szolt a könyv, vagy hogy mi érdekes volt a tvben. Hidd el ezek az angol fogalmazások nem arra mennek ki, hogy a tanár megismerje a nyári programjaidat, hanem hogy gyakorold az angolt és lássa milyen szinten állsz. 18:32 Hasznos számodra ez a válasz? 5/8 anonim válasza: " the evenings we walked in the city and on the beach. We bought some gifts. " Ez értelmesebb. 21. 18:12 Hasznos számodra ez a válasz? 6/8 anonim válasza: jó ez nekem most újra kell mert csak egy adott nyaralásról írhatsz nem az egész nyaradról és ehhez nemtok mit hozzá fűzni.. (az elejét kiegészítettem 1 mondtattal de ígyis csak 95 szó és a tanárnak 150 kell) Vacations are the best time to relax and enjoy and I eagerly wait for my summer vacations every year.

angol fogalmazás a nyaralásról file

Figyelt kérdés I usually spend my holidays with my family. We usually go to the coast of the Balaton where we rent a small apartmant in Balatonlelle. We spend there two weeks every year. We went by car. We had a lot of swimming, sunbathing and sailing the evenings we walked in the city and on the beach and bought weather was hot and sunny, but sometimes it was cloudy. It was an enjoyable holiday. De sajna ez kevés:( Mit tudnék még hozzá írni/ Mit írnátok hozzá? 1/8 anonim válasza: Lake Balaton apartment. Miért mentél át múlt időbe? Ha átváltasz az idei nyaralásra, akkor beszúrhattad volna, hogy This year we went.... Egyébként jó. Mivel lehetne kiegészíteni? One night I met a very hot girl... 2017. szept. 19. 14:38 Hasznos számodra ez a válasz? 2/8 anonim válasza: Még írhatnál arról, hogy hogy nézett ki az apartman, meg hogy miket ettetek. És mi van a nyár többi részével? Mit csináltál még a szünetben, nyaraltál-e nagyszülőknél, unokatestvéreknél, barátaiddal mit csináltál, voltál-e esetleg a városodban valami rendezvényen, otthon segítettél-e a szüleidnek házimunkában.

angol fogalmazás a nyaralásról child
  • Nem Adom Fel Kávézó – Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója és étterme.
  • Angol fogalmazás a nyaralásról card
  • Ez így jó? (angol fogalmazás nyaralásról)
  • Keresztúri út gumis
  • Angol fogalmazás a nyaralásról number
  • Angol fogalmazás a nyaralásról state
  • Eladó autók suzuki
  • Nyaralás Angolul - Ingyenes angol, online Angol, nyelvvizsga feladatok, nyelviskolák és nyelvtanfolyamok
  • Angol fogalmazás a nyaralásról child
angol fogalmazás a nyaralásról table

és egyszerűen nem tudom, hogy mivel folytassam. Szóval vannak még olyan mondataim, hogy Das Wetter war sehr schön, aber es regnetet an den letzten Tag. Wir badeten viel im Balaton und aß viele Chocolade. fogalmam sincs hogy ezek jók-e... Ajj de utálom:D 5/8 anonim válasza: 87% Hát szerintem így nehéz, mert írhatnak Neked olyan összetett mondatokat olyan nyelvtannal, amit még nem is tanultál és feltűnne a tanárnak. Hány éves vagy? Milyen szinten tanuljátok a nyelvet? Ez sem árt tudni... 14:17 Hasznos számodra ez a válasz? 6/8 A kérdező kommentje: vagyok tavaly kezdtem a németet, főnyelvem az angol. Präteritumba kell írni, kötőszavak lehetnek benne (egyenes, fordított és mellékmondati is). De amúgy mind1 hogy milyen mondatokat írtok majd én leegyszerűsítem vagy nem tudom:D csak hogy legyen kiindulási alap. azt se bánom ha magyarul egy két gondolatot ír valaki hogy hogyan kell egy nyaralásról fogalmazást írni 15-20 mondatban. 7/8 anonim válasza: 71% én 8 mondatot össze tudtam még kell! Ich fuhr letzten Sommer mit meiner Familie nach Balatonfüred auf Urlaub.

20:52 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Nem volt időm szótárazni. De ettől függetlenül megpróbáltam neked összehozni valamit. Módosítva: 2 éve 0

Nyelvtan Felmérő 5 Osztály Mozaik, 2024